SkySzyja, no właśnie na tą cenę patrze...że coś dziwnie za niska. a poza tym Ty nie używki szukałeś?
Superb 2, który?
Zwiń
X
-
Tak, ze względu na cenę poszukiwaniami objęte są auta używane.
Tylko jak sprawdzałem używane auta z 2013 i widzę ceny porównywalne z nowymi (w Suchym Lesie) to się człowiek zaczyna zastanawiać.
Oczywiście przy tych nowych jest to cena bazowa, bez alarmu, koła zapasowego, w kolorze białym lub granatowym itp. Ok 7tys trzeba doliczyć żeby mieć auto do użytkowania. No i przede wszystkim nie jest od ręki.
A swoją drogą bawił się ktoś zestawem naprawczym przy -10*C?
Rozumiem, że w dzisiejszych czasach stąd bierze się cudownie większą pojemność bagażnika. Równie uczciwe to jak fabryczne pomiary zużycia paliwa ... na rolkach.Mój Zygzak McQueen
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=75675
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SkySzyjajak sprawdzałem używane auta z 2013 i widzę ceny porównywalne z nowymi (w Suchym Lesie) to się człowiek zaczyna zastanawiać.
Oczywiście przy tych nowych jest to cena bazowa, bez alarmu, koła zapasowego, w kolorze białym lub granatowym
Zamieszczone przez SkySzyjaRozumiem, że w dzisiejszych czasach stąd bierze się cudownie większą pojemność bagażnika.
Zamieszczone przez SkySzyjaA swoją drogą bawił się ktoś zestawem naprawczym przy -10*C?Czarny Elegance
Komentarz
-
Komentarz